Kraljevski kaviar Oscietra

45,90 - 1.590,00

Kaviar ruskega jesetra (Acipenser gueldenstaedtii). Izhaja iz 12 let zrelega jesetra. Jajca so premera od 2,9 do 3,1 mm, gladke in žametne strukture. Bogate in kompleksne arome, barva od sive do rjave, tudi zlato rumene. Okus je poudarjen z nežnim soljenjem Malossola.

VARNOSTNA PLAČILA
  • Stripe
  • Visa Card
  • MasterCard
  • american Express
  • Odkrijte kartico
  • PayPal
  • Plačajte Apple
COD: N / A Kategorija: Oznaka: , , , ,

Kaviar amurskega jesetra (Acipenser schrenckii) je rezultat izjemnega prizadevanja za trajnostno vzrejo, ki se uspešno izvaja v najnaprednejši vodni farmi na svetu na Kitajskem. Ta izjemna struktura, ki je na čelu svojega sektorja, se zavzema za zaščito in ohranjanje te dragocene vrste jesetra ter zagotavlja etičen in spoštljiv odnos do okolja.

Pridelava visokokakovostnega kaviarja zahteva čas in potrpljenje. Šele po vsaj 12 letih rasti jesetri dosežejo zrelost, ki je potrebna za občutljivo ekstrakcijo njihovih dragocenih iker. Ta skrben in spoštljiv proces življenjskega cikla jesetra zagotavlja proizvodnjo kaviarja izjemne kakovosti, popolnosti in okusa brez primere.

Biseri tega kaviarja se razlikujejo od poltrdnih do čvrstih, z velikostjo zrnc od 3,1 do 3,3 mm, včasih pa so celo večji, kar daje prijeten občutek v ustih. Njihov barvni spekter, ki sega od živo rjave do zlato rumene, je prava paša za oči, saj vsaki mizi doda pridih razkošja in prefinjenosti.

Okus tega slastnega kaviarja je simfonija okusov. Z nežno lešnikovo osnovo je prisotna sadna nota, ki daje presenetljivo ravnovesje. Njegova kremasta glazura ovije brbončice v očarljiv in osrečujoč užitek ter ponuja resnično edinstveno čutno izkušnjo.

Da bi zagotovili izjemno kakovost in izreden okus kaviarja, se uporablja postopek Malossol, tradicionalna ruska metoda, ki pomeni "rahlo soljen". Ta tehnika poudarja naravno dobroto kaviarja in se izogiba prekrivanju njegovih značilnih okusov s pretirano količino soli.

Trajnostno ribogojstvo v kombinaciji z visoko stopnjo obrtniškega znanja pri predelavi kaviarja naredi to poslastico pravi biser gastronomije. S ponosom lahko uživate v tem kaviarju amurskega jesetra, saj veste, da s tem prispevate k zaščiti in ohranitvi pomembne vrste, hkrati pa se prepustite užitkom neponovljive kulinarične izkušnje. Ne glede na to, ali ga imate v sproščenem okolju ali na posebnem praznovanju, bo kaviar amurskega jesetra prinesel esenco elegance in prefinjenosti, ki bo vsak trenutek naredila nepozaben.

Sestavine: ikre jesetra, sol

Poreklo: Italija

Organoleptične lastnosti: jajca srednje/velike velikosti, sive barve z noisette odtenki, od rjave do zlate; močnega in močnega okusa

Pogoji shranjevanja: hraniti v hladilniku pri 0°/+4°C

Pogoji zaužitja: kaviar uživajte samostojno, po žličkah ali kot okras k prvi in ​​drugi ribji jedi.

Rok uporabnosti: 90 dni od embalaže za sveži kaviar, 180 dni od embalaže za kaviar, ki je podvržen lahki pasterizaciji. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 3 dneh

Alergeni: ribe in izdelki iz njih

Hranilne vrednosti na 100 g (možna so sezonska nihanja):
Energijska vrednost: 927 kJ / 221 kcal
Maščobe: 11 g od tega nasičene maščobne kisline 2,4 g
Ogljikovi hidrati: 4,8 g od tega sladkorji 0,3 g
Beljakovine: 26 gr
Sol: 2,9 gr

teža N / A
Oblika

30 gr, 50 gr, 100 gr, 1000 gr

Blagovna znamka

Koda HS

16043100

Davčna stopnja

22

Država izvora

Italija

Komentarji

Nobenega mnenja še ni.

Bodite prvi in ​​ocenite “Royal Oscietra Caviar”