Oglejte si voziček “Smetana z jurčki in šampinjoni brez glutena 180 gr” je bila dodana v košarico.
1-12 prikaz rezultatov 40
-
4,02€
Bruschetta Piccantina je pikantna paradižnikova omaka, popolna kot priloga ocvrtemu krompirčku ali na krutonih med okusnim aperitivom, za bourguignonne, ki se predlaga k mesu na žaru in pri pripravi hamburgerjev. Za pripravo uporabljamo samo italijansko paradižnikovo mezgo in vrhunske sestavine. S kančkom čilija je sladek in okusen.
-
10,71€ - 48,09€
Specialitete na osnovi masla in belega tartufa. Idealen je kot začimba za krutone in nadeve za predjedi, prve in druge jedi, omlete ter vsekakor kot osnova za vse jedi s tartufi.
-
22,32€
Specialiteta na osnovi rezin poletnih tartufov v olju. Kosher certificirano. Idealen za krutone in za začinjanje prvih jedi.
-
5,94€
Confit iz rdeče čebule z balzamičnim kisom ZGO Modena je posebna marmelada, ki jo zaznamujejo sladke in kisle note ter intenzivna škrlatno rjava barva. Ta omaka je idealna s sirom, popestri okus, ne da bi preglasila okus, ali v kombinaciji z različnimi vrstami mesa. Nasvet: poskusite z "Lardo di Colonnata" ali s posebnim "Prosciutto crudo di Parma". Je redkost z edinstvenim okusom, užitek pri postrežbi za mizo.
-
5,10€
Krema s tartufi Cream in Bianchetto je popolna mešanica parmezana in tartufov. Vrhunski okus najpomembnejšega sira, obogaten z vonjem tartufov. Visokokakovostna sestavina italijanske kuhinje. Preprost, a dragocen recept, kremast in idealen za uporabo v različnih pripravah: omaka za testenine ali začimba za riž, nadev za polnjene testenine, popoln za mazanje na popečen kruh. Pameten in eleganten pridih na vaši mizi!
-
4,68€
Gobova krema z jurčki in šampinjoni je kremasta omaka okusne konsistence, pripravljena iz več kot 50 % gob, razdeljenih med jurčke in šampinjone. Je popolna vegetarijanska omaka, pripravljena iz najboljših sestavin in jo lahko uporabite za rižote, sveže testenine, namažete na kruh ali kot osnovo za nadev. Uporablja se lahko čisto ali razredčeno s smetano ali mlekom.
-
6,66€
Specialitete s tartufom Parmigiano Reggiano in Bianchetto. V ponvi pripravimo omako Specialità con Parmigiano e Tartufo, testenine odcedimo, pražimo 1/2 minute in dodamo parmezan za popolno jed.
-
5,40€
Krema iz črnega tartufa obogati mize z okusom in vonjem po tartufih. Preprost, a dragocen recept, kremast in idealen za uporabo v različnih pripravah: kot omaka za testenine ali kot začimba za riž, kot nadev za polnjene testenine, popoln kot namaz na popečenem kruhu.
-
11,70€
Krema iz artičok s 5% črnega poletnega tartufa. Idealen je kot začimba za krutone in prve jedi.
-
8,10€
Specialitete na osnovi jurčkov in belega tartufa. Idealen je kot začimba za krutone in nadeve za predjedi, prve in druge jedi, omlete ter vsekakor kot osnova za vse jedi s tartufi.
-
8,64€
Specialitete na osnovi pecorina romana DOP in cenjenega črnega tartufa. Idealen je kot začimba za krutone in prve jedi.
-
5,82€
Specialitete na osnovi kečapa in poletnega tartufa. Idealno za začinjanje mesa, hladnih jedi, kuhanega mesa, solat.