Carski kaviar Schrenkii
46,80€ - 1.690,00€
Kaviar amurskega jesetra (Acipenser schrenckii), uspešno in trajnostno gojen v verjetno najsodobnejši vodni farmi na svetu na Kitajskem. Za odstranitev kaviarja je zrelost jesetra najmanj 12 let ali več. Poltrdna do kompaktna dlakavost zrnatosti od 3,1 do 3,3 mm, tudi večja. Barvni spekter od svetlo rjave do zlato rumene. Njegov okus je nežen po oreščkih, s sadno noto in kremasto glazuro. Rahlo soljeno s postopkom Malossol.
Kaviar amurskega jesetra (Acipenser schrenckii) je rezultat izjemnega prizadevanja za trajnostno vzrejo, ki se uspešno izvaja v najnaprednejši vodni farmi na svetu na Kitajskem. Ta izjemna struktura, ki je na čelu svojega sektorja, se zavzema za zaščito in ohranjanje te dragocene vrste jesetra ter zagotavlja etičen in spoštljiv odnos do okolja.
Pridelava visokokakovostnega kaviarja zahteva čas in potrpljenje. Šele po vsaj 12 letih rasti jesetri dosežejo zrelost, ki je potrebna za občutljivo ekstrakcijo njihovih dragocenih iker. Ta skrben in spoštljiv proces življenjskega cikla jesetra zagotavlja proizvodnjo kaviarja izjemne kakovosti, popolnosti in okusa brez primere.
Biseri tega kaviarja se razlikujejo od poltrdnih do čvrstih, z velikostjo zrnc od 3,1 do 3,3 mm, včasih pa so celo večji, kar daje prijeten občutek v ustih. Njihov barvni spekter, ki sega od živo rjave do zlato rumene, je prava paša za oči, saj vsaki mizi doda pridih razkošja in prefinjenosti.
Okus tega slastnega kaviarja je simfonija okusov. Z nežno lešnikovo osnovo je prisotna sadna nota, ki daje presenetljivo ravnovesje. Njegova kremasta glazura ovije brbončice v očarljiv in osrečujoč užitek ter ponuja resnično edinstveno čutno izkušnjo.
Da bi zagotovili izjemno kakovost in izreden okus kaviarja, se uporablja postopek Malossol, tradicionalna ruska metoda, ki pomeni "rahlo soljen". Ta tehnika poudarja naravno dobroto kaviarja in se izogiba prekrivanju njegovih značilnih okusov s pretirano količino soli.
Trajnostno ribogojstvo v kombinaciji z visoko stopnjo obrtniškega znanja pri predelavi kaviarja naredi to poslastico pravi biser gastronomije. S ponosom lahko uživate v tem kaviarju amurskega jesetra, saj veste, da s tem prispevate k zaščiti in ohranitvi pomembne vrste, hkrati pa se prepustite užitkom neponovljive kulinarične izkušnje. Ne glede na to, ali ga imate v sproščenem okolju ali na posebnem praznovanju, bo kaviar amurskega jesetra prinesel esenco elegance in prefinjenosti, ki bo vsak trenutek naredila nepozaben.
Rok uporabe: 6 mesecev.
teža | N / A |
---|---|
Oblika | 30 gr, 50 gr, 100 gr, 1000 gr |
Blagovna znamka | |
Koda HS | 16043100 |
Davčna stopnja | 22 |
Država izvora | Italija |
Devi se prijavi objaviti pregled.
Komentarji
Nobenega mnenja še ni.