Maslo iz belega tartufa
10,71€ - 48,09€Specialitete na osnovi masla in belega tartufa. Idealen je kot začimba za krutone in nadeve za predjedi, prve in druge jedi, omlete ter vsekakor kot osnova za vse jedi s tartufi.
Omake s tartufi: omake s črnim tartufom, omake z belim tartufom, omake z belim tartufom. Izdelano v Italiji.
1-12 prikaz rezultatov 17
Specialitete na osnovi masla in belega tartufa. Idealen je kot začimba za krutone in nadeve za predjedi, prve in druge jedi, omlete ter vsekakor kot osnova za vse jedi s tartufi.
Specialitete na osnovi pecorina romana DOP in cenjenega črnega tartufa. Idealen je kot začimba za krutone in prve jedi.
Specialitete na osnovi kečapa in poletnega tartufa. Idealno za začinjanje mesa, hladnih jedi, kuhanega mesa, solat.
Kompaktna ketchup krema s 3% črnega poletnega tartufa. Idealno za začinjanje mesa, hladnih jedi, kuhanega mesa, solat.
Kompaktna krema na osnovi majoneze in črnega poletnega tartufa. Idealno za začinjanje rib, školjk, mesa, hladnih jedi, kuhanega mesa, solat.
Specialitete na osnovi gorčice in črnega poletnega tartufa. Idealno za začinjanje rib, školjk, mesa, hladnih jedi, kuhanega mesa, solat.
Poltekoča omaka s paradižnikovo pasto za žar, s črnim poletnim tartufom. S posebnim okusom in aromo po dimu se poda k različnim vrstam mesa in zelenjave.
Začimba na osnovi sojine omake s tartufi. Odličen za suši in sašimi ter kot začimba za solate, riž in ribe. Izboljša okus živil, ki jih spremlja, zaradi česar so okusna in okusna.
Črna omaka s 5% črnega poletnega tartufa. Idealen je kot začimba za krutone in nadeve za predjedi, prve in druge jedi, omlete ter kot osnova za vse jedi s tartufi.
Črni poletni tartuf in gobova omaka. Idealen je kot začimba za krutone in nadeve za predjedi, prve in druge jedi, omlete ter kot osnova za vse jedi s tartufi.
Specialitete z belim tartufom. Idealen je kot začimba za krutone in nadeve za predjedi, prve in druge jedi, omlete ter kot osnova za vse jedi s tartufi.
Specialitete na osnovi poletnih tartufov 20%. Idealen je kot začimba za krutone in nadeve za predjedi, prve in druge jedi, omlete ter kot osnova za vse jedi s tartufi.